miércoles, 17 de junio de 2009

Mañana, mani



La situació actual de la política municipal de Santa Coloma de Gramenet és crítica. En termes generals, és una situació de conflictivitat contínua, provocada per la manca de voluntat dels representants de l’administració de deixar participar als veïns i veïnes de les decisions que els afecten, tirant endavant postures unilaterals que castiguen amb clars abusos a les persones que pateixen més directament les repercussions de la seva acció de govern. La separació entre la classe política i la ciutadania ha evidenciat que Santa Coloma de Gramenet pateix un greu dèficit democràtic, ja que les promeses que distreuen la nostra confiança no es compleixen i els acords aconseguits no són respectats.

I així ho entenem, perquè a la nostra ciutat existeix una llista inesgotable d’exemples que omplen de raó aquestes paraules. Mentre la seva prioritat és aixecar monstres urbanístics per tota la ciutat amb fosques relacions entre constructores, promotores i Ajuntament, els serveis públics més bàsics queden desprotegits, oblidant completament la necessària relació equivalent entre població i equipaments.

Hem de tenir molt present, que l’única solució possible als problemes de cadascun dels sectors en conflicte passa per la unitat d’acció, solidaritzant-nos els uns amb els altres i treballant tots i totes plegades per una Santa Coloma democràtica on poder viure amb dignitat.

D’aquesta manera, volem manifestar la nostra voluntat d’esforçar-nos per agrupar les diferents lluites existents, entenent que és l’única manera de poder enfrontar-nos a les injustícies i dificultats concretes. I tot això, volem visualitzar-ho el proper 18 de juny amb una gran manifestació on hi càpiguen totes les reivindicacions, amb l’objectiu principal de donar una sortida als problemes que arrosseguem des de fa molts anys i demostrar als dirigents del Partit Socialista de Catalunya, encapçalat per l’alcalde Bartomeu Muñoz, que no podran fer i desfer segons els seus interessos i que hauran d’escoltar al poble de Santa Coloma encara que no ho vulguin.

Ja n'hi ha prou! Bartomeu dimissió!


5 comentarios:

Oscar dijo...

Si no es del PP conque le arranqueis la camisa y le deis veinte latizagos es suficiente.
Y si tiene lorzas que no se queje que quita calorías.
Si es del PP , tras la manifestación, orquiectomía.
A mí así me lo enseñaron.
Ya se , doble rasero: si los fascistas lo tienen, yo más.

Otto Más dijo...

Si te cuento como va esta, flipas...

Shanks dijo...

Niño, pues no sabía que las cosas estaban tan mal por Santaco!
Ya sé que me dirás: puto centrismo barcelonés...pero es que me parece que andan mal las cosas en todos los lares!
Ala, a disfrutar de la mani, y a ver si nos cuentas que has ligado!! (toque superficial del comment)
Besos!
Ah! Y si ves Mossos, mejor véte por piernas, que últimamente se están luciendo!!

Sota dijo...

Oscar, se dice socialista. Se dice. Pero en el tiempo que lleva en el ayuntamiento ha actuado exactamente igual que su padre, que también fue alcalde en tiempos de Paquito I el hidráulico...

Otto, cuenta. Que así me ahorro las drongas.

Shanks, bastante bastante mal, sí.

Logan-X dijo...

Pues nada, nada, lo que se suele decir en estos casos: ¡¡Salut y forÇa al canut!!.
O en otras palabras, ¡¡A por ellos que son pocos y cobardes!!

Y otra vez incluye un enlace para el Altavista para los que vivimos en el extranjero, en ese lejano país llamado España, y tenemos dificultades con los idiomas.

Powered By Blogger